×
Co hledáte?
Úvod . Aktuality . IX. ročník místního kola soutěže YPEF na Střední lesnické škole ve Žluticích

IX. ročník místního kola soutěže YPEF na Střední lesnické škole ve Žluticích

10. 02. 2019

(Young People in European Forests)

Dne 6.2.2019 se Střední lesnická škola Žlutice, p.o. stala místem konání již IX. ročníku místního kola soutěže YPEF (Young People in European Forests), která se stává čím dál víc populárnější.
Soutěžilo se ve třech disciplínách, a to z vědomostního testu z oblasti lesnictví, lesních ekosystémů a lesnické politiky. Druhou disciplínou byla poznávačka, ve které soutěžící museli správně určit rostliny, živočichy, stromy a horniny vyskytující se v lese a v jeho blízkosti. Třetí disciplína byla praktická část, kde soutěžící prověřili svoji kondici a manuální zručnost. V místním kole se utkalo 5 družstev v kategorii mladší žáci z následujících škol: ZŠ Manětín a ZŠ a ZUŠ Žlutice. Vítězem této kategorie se stalo družstvo ze ZŠ a ZUŠ Žlutice ve složení David Pásek a Filip Štěrba. V kategorii starší žáci své vědomosti a dovednosti mezi sebou porovnávalo 6 družstev ze SLŠ Žlutice. Vítězem této kategorie se stalo družstvo ve složení Stanislav Večeřa, Marek Bartůněk a Jiří Moucha.
Všem soutěžícím děkujeme za účast a za krásné setkání a výměnu zkušeností, které probíhalo v přátelském duchu, a vítězům obou kategorií přejeme hodně štěstí v regionálním kole, které se uskuteční na SLŠ Žlutice.

Další aktuality

Hi20-inzerátStáhnout nabídkové-řízení-Hyundai-i20Stáhnout

Připomeňme si první ročník festivalu, který byl plný radosti a sounáležitosti. Všem ...

zápis-o-průběhu-a-vysledku volebStáhnout

Další aktuality