×
Co hledáte?
Úvod . Aktuality . Myslivecké slavnosti svatého Eustacha Křivoklát 2021

Myslivecké slavnosti svatého Eustacha Křivoklát 2021

06. 09. 2021

Školní rok jsme zahájili první společnou akcí, která se konala v sobotu 4. září 2021 v prostorách hradu Křivoklát. V rámci Dne přírody a myslivosti se konala přehlídka lovecké hudby a trubačská soutěž studentů. Jméno Střední lesnické školy Žlutice se neslo celým hradním areálem. Návštěvníci se mohli zastavit u našeho stánku, kde byly prezentovány studijní obory Lesnictví a Zahradník.

Své sokolnické umění a povídání o dravcích předvedl Ondra Vočka a ukázky vábení zvěře prezentoval na pódiu František Eliáš a Jakub Zíma. Během dne pak probíhala soutěž trubačů. V kategorii borlice sólisté se na druhém místě umístila Eliška Stará, v kategorii lesnice sólisté se na druhém místě umístila Natálie Langová a na prvním místě a cenu laureáta si odnesla Sandra Fišerová.

Úspěšnou trubačskou soutěž jsme pak zakončili v kategorii soubory, kdy se soubor ,,Žluťásek“ umístil na prvním místě. Vyhlášení probíhalo v královském sále a členové souboru měli tu čest zahrát vítěznou skladbu a vychutnat si jeho nádhernou akustiku. Všem, kteří se na této akci podíleli, děkujeme a vítězům blahopřejeme.

Další aktuality

Hi20-inzerátStáhnout nabídkové-řízení-Hyundai-i20Stáhnout

Připomeňme si první ročník festivalu, který byl plný radosti a sounáležitosti. Všem ...

zápis-o-průběhu-a-vysledku volebStáhnout

Další aktuality