×
Co hledáte?
Úvod . Aktuality . XIV. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ AKADEMICKÉ SOUTĚŽE V MYSLIVECKÉM TROUBENÍ A VÁBENÍ JELENŮ KOSTELEC 2023

XIV. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ AKADEMICKÉ SOUTĚŽE V MYSLIVECKÉM TROUBENÍ A VÁBENÍ JELENŮ KOSTELEC 2023

07. 04. 2023

Ve dnech 31.3. – 2.4.2023 probíhala Akademická soutěž v Kostelci nad Černými lesy pod záštitou České zemědělské univerzity v Praze.

Střední lesnická škola Žlutice vyrazila v hojném počtu vábičů i trubačů za doprovodu jejich zkušených lektorů. Soutěžilo se ve vábení jelenů v kategorii začátečníci a pokročilí, kde nás reprezentovali Kryštof Zettl, Václav Zdanovec, Michal Kubíček, Václav Ksandr, Michael Bežák, Matěj Zábranský, Václav Zeman a František Mikát. Pánové podali perfektní výkony a obsadili krásné pozice v nabité konkurenci českých, slovenských a polských vábičů.

V soutěži trubačů nebyla o konkurenci a krásné melodie nouze, soubor Žluťásek reprezentovali Natálie Langová, Alena Křížová, Ondřej Vočka a Lucie Slámová za pomoci dalších členů z řad bývalých absolventů nebo budoucích uchazečů o studium. Žluťásek podal dobrý výkon a také děkujeme Ondřeji Vočkovi, který nás reprezentoval i v kategorii sólisté.

Letošní ročník byl podle pořadatelů rekordní z hlediska počtu zúčastněných soutěžících. Proto máme velkou radost, že můžeme společně slavit velký úspěch, kterého dosáhl Matěj Zábranský v soutěži ve vábení jelenů kategorie začátečníci a odnesl si krásné 2. místo.

Děkujeme všem za reprezentaci školy a velké poděkování patří našim lektorům Daně Vajcové a Janu Petrovi za podporu a přípravu našich žáků.

Další aktuality

Hi20-inzerátStáhnout nabídkové-řízení-Hyundai-i20Stáhnout

Připomeňme si první ročník festivalu, který byl plný radosti a sounáležitosti. Všem ...

zápis-o-průběhu-a-vysledku volebStáhnout

Další aktuality