×
Co hledáte?
Úvod . Události . BITVA O HRAD

BITVA O HRAD

04. 01. 2024


Na naší škole se před odchodem na Vánoční prázdniny rozhořelo napínavé sportovní klání. Studenti a zaměstnanci školy se utkali ve futsalu, volejbalu a florbalu v rámci přátelského turnaje. I přes obrovské nasazení a odhodlání zaměstnaneckých týmů byli nakonec studenti ti, kdo si odnesl vítězství ve všech třech disciplínách.

Atmosféra na hřišti byla naplněna vzájemnou soutěživostí a týmovým duchem. Studenti dokázali svou sílu, obratnost a herní taktiku, což nakonec rozhodlo o jejich triumfu. Přestože zaměstnanci nezískali vítěznou pozici, nebyli zklamaní a nadále pohlíží na tuto událost jako na skvělý způsob, jak spojit školní společenství a posílit vzájemné vztahy mezi studenty a učiteli. Ke skvělé atmosféře přispěl i DJ JESETER a jeho skvělý hudební doprovod.

Toto sportovní klání nejenže nabídlo možnost relaxace a odpočinku od školní rutiny před Vánočními prázdninami, ale také poskytlo příležitost k posílení kolektivního ducha a týmové spolupráce ve školním prostředí. Celkově to byl den plný sportovního nadšení a příjemného setkání v rámci školní komunity.

Další aktuality

Hi20-inzerátStáhnout nabídkové-řízení-Hyundai-i20Stáhnout

Připomeňme si první ročník festivalu, který byl plný radosti a sounáležitosti. Všem ...

zápis-o-průběhu-a-vysledku volebStáhnout

Další aktuality